Elkészítés:
25 deka cukrot hat tojás
sárgájával és 1/2 csomag Váncza-vanilincukorral habosra keverünk, azután egy
szelet reszelt csokoládét, 20 szem egész finomra tört pörkölt kávét, 1/2 csomag
Váncza-sütőport, egy kanál lisztet és legvégül a hat tojás fehérjének kemény
habját adjuk hozzá. Vajazott, lisztezett tortaformában közepes tűznél sütjük,
és kihűlés után két rétegre éles késsel átvágjuk. Töltelékek és átvonó: 15 deka
porcukrot 8 tojás sárgájával, 1 egész tojással, 1/2 csomag
Váncza-vanilincukorral és két deci tejjel állandó keverés mellett sűrűre
főzzük, időközben hozzáadva 2 evőkanál erős feketekávét és 1/2 szelet
főzőcsokoládét.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése